Смертельна ДТП за участю підлітка в Луцьку: нові деталі у справі

Смертельна ДТП за участю підлітка в Луцьку: нові деталі у справі
У Луцьку автівка, за кермом якої був 16-річний хлопець, влетіла у натовп людей на пішохідному переході. Жінка загинула. ЗМІ повідомляють, що у підозрюваного підлітка вже були проблеми з законом.

16-річному Дмитру Рудюку, який влетів у натовп людей на Соборності, інкримінуватимуть ще й інші злочини. Повідомляє ВолиньPost.

Видання володіє інформацією про те, що ще до скоєння страшної аварії на Соборності Дмитро Рудюк вчинив розбій – застосував балончик із сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Хлопцеві інкримінують і угон автомобіля. Вітчим Рудюка, на чиєму автомобілі він і скоїв аварію, дав свідчення про те, що не давав йому дозволу кермувати його автомобілем. Тож, такі дії хлопця правоохоронці тепер розцінюють як угон.

Через три тижні після аварії померла потерпіла 39-річна лучанка. Жінка так і не прийшла до тями. В автотрощі постраждав і її 5-річний син, хлопчика вже виписали з лікарні.
Нагадаємо, що у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео). На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
Loading...
Load next