"Наче фільм про гангстерів. Майте совість": нардеп Артем Дмитрук зірвав земельну комісію у супроводі поліції (відео)

"Наче фільм про гангстерів. Майте совість": нардеп Артем Дмитрук зірвав земельну комісію у супроводі поліції (відео)
Артем Дмитрук — народний депутат, який потрапив у Верховну раду як висуванець від партії Слуга народу. У листопаді 2021 року з фракції його виключили.

В Одеській міській раді 25 січня мала відбутися депутатська комісія з питань просторового розвитку, землеустрою та регулювання земельних правовідносин. На засідання прийшов нардеп Артем Дмитрук у супроводі поліції та зірвав комісію, заявляючи, що вона нелегітимна. Про це йдеться в онлайн-трансляції засідання, передає НВ.

Зазначається, що на комісії були присутні чотири члени з шести. Голова зібрання та депутат міськради від фракції "Довіряй ділам" Сергій Страшний зазначив, що кворум є, після чого перейшов до порядку денного. У цей час до кабінету зайшов народний депутат Артем Дмитрук у супроводі понад 10 поліцейських, в тому числі поліції діалогу. Між учасниками сталися сутички, після чого відео засідання зупинилося. Згодом його приховали й наразі воно недоступне.

Своєю чергою генпрокурор Ірина Венедіктова прокоментувала інцидент з нардепом Артемом Дмитруком, який влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міськради. Про це Венедіктова повідомила у Facebook.

Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор відривається від погоні після пограбування банку. Однак ні — це реальна сцена проведення перемовин українського парламентаря із представниками громади м. Одеси. Відомості невідкладно внесені до ЄРДР і ми обов’язково розберемося: хто, коли й за яких обставин все це вчинив, — наголосила генпрокурорка.

По-людськи хочу звернутися до чиновників та депутатів, які представляють українські органи влади — за нами зараз дуже уважно спостерігають зі всіх куточків планети, ми на сторінках всіх передових видань, поведінка будь-якого представника української влади вивчається під мікроскопом і не може виглядати неадекватно! Майте совість, — підсумувала Венедіктова. 

Раніше повідомлялося, що депутата Тернопільської райради затримали на хабарі у 25 тис. грн.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото) Перелякана, але жива: на Одещині знайшли зниклу учора 4-річну дівчинку (фото)
Учора, 14 травня, близько 16 години зникла 4-річна дитина Аміна Витичак. Поліція разом із родичами шукала дитину усю ніч, однак врятовану дівчинку можуть забрати у батьків разом і з ще двома дітьми.
Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото) Зіткнення одразу трьох вантажівок: на Одещині сталася смертельна ДТП (фото)
У поліції попереджають, що проїзд на вказаній ділянці автодороги наразі ускладнено.
Loading...
Load next