У Луцьку жорстоко побилися два учні: правоохоронці розслідують справу (відео)

У Луцьку жорстоко побилися два учні: правоохоронці розслідують справу (відео)
Наразі триває перевірка інциденту.

25 січня на території однієї з луцьких шкіл жорстоко побилися два учні. Причину бійки наразі не встановили, проте правоохоронці розслідують справу. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Волинської області.

Зазначається, що у поліції за фактом бійки учнів зареєстрували інформацію. До відповідальності притягнуть батьків підлітків.

На відео видно, як один хлопець нападає на іншого, починає його бити та збиває з ніг. Але це його не зупинило — підліток продовжив бити хлопця кулаками та ногами по обличчю.

Батьки хлопця, якому наносили удари, написали заяву, однак не бажають притягувати когось до кримінальної відповідальності. На батьків іншого хлопця буде складено протокол за ст. 184 КУпАП. Також вирішується питання про притягнення дівчини, яка поширила відео в телеграм-каналі, до відповідальності, — інформує пресслужба.

Нагадаємо, раніше з одеської школи звільнили вчителя, який поводив себе грубо з учнем.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру Стрілянина з арбалету в Полтаві: 19-річній дівчині повідомили про підозру
19-річній полтавці інкримінують замах на умисне вбивство. Їй загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
Loading...
Load next