"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті

"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті
Раніше Разумков заявляв, що не має конфлікту з партією "Слуга народу".

Колишній спікер Верховної Ради, народний депутат, голова міжфракційного об'єднання "Розумна політика" Дмитро Разумков не впевнений, що політична партія "Слуга народу" потрапить до коаліції в парламенті наступного скликання.

Про це він повідоми в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Я взагалі не впевнений, потрапить "Слуга народу" до коаліції наступного парламенту чи ні. І Зеленський буде просто кульгавою качкою. І тоді, найімовірніше, будуть дострокові президентські вибори, — сказав Разумков.

Він вважає малоймовірним варіант дострокового припинення повноважень нинішнього парламенту президентом.

Президент тягтиме до останнього, тому що розуміє, що він у новий парламент проведе абсолютно іншу фракцію, дуже незначну, порівняно з тією, яка є на сьогодні… Він упиратиметься і триматиметься за владу всіма можливими способами, щоб залишилася сьогоднішня розстановка сил у парламенті, — зауважив народний депутат. 

Нагадаємо, раніше "слуги народу" осоромилися листуваннями в парламенті.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді Разумков створює нове міжфракційне об'єднання в Раді
Ексспікер парламенту Дмитро Разумков створює у парламенті міжфракційне об’єднання "Розумна політика". У назві чоловік обіграв власне прізвище.
Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера Чому закон про олігархів досі не підписаний: Сергій Магера
Закон про олігархів покликаний монополізувати ЗМІ в руках президента.
Loading...
Load next