"Ніхто з них не повинен ховатися", - "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради по справі Олександра Трухіна

"Ніхто з них не повинен ховатися", - "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради по справі Олександра Трухіна

 "Слуга народу" ініціює проведення позачергового засідання Верховної Ради для заслуховування звіту міністра МВС, ДБР та Генпрокурора щодо справ Олександра Трухіна, Віктора Медведчука та інших депутатів. Повідомляє Радіо Свобода.

Ніхто з них не повинен ховатися від відповідальності за депутатським мандатом чи партійним квитком. Закон один для всіх! – заявив Арахамія.

Нагадаємо, що "Я тобі віддячу": "УП" опублікувала розслідування ДТП з нардепом Трухіним. Його виключили з партії (відео). Нардеп Олександр Трухін ("Слуга народу") після скоєного 23 серпня 2021 року ДТП на Бориспільському шосе під Києвом, намагався уникнути відповідальності, пропонував хабаря поліцейським та обіцяв "домовитися" з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції У "Слузі народу" сьогодні вирішать питання виключення Трухіна і Кузьміних з фракції
Засідання розпочнеться близько 19:00 і пройде у форматі Zoom-конференції.
"Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео) "Негативно ставлюсь до будь-яких питань "порєшать": Монастирський заявив, що Трухін не звертався до нього (відео)
1 лютого 2022 року журналісти опублікували відео з камер поліцейських.
Loading...
Load next