Ситуація на Сході України: обстріли зі сторони бойовиків не вщухають

Ситуація на Сході України: обстріли зі сторони бойовиків не вщухають
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Зведення про ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 07:00 23 лютого 2022 року. Повідомляє штаб ООС.

За поточну добу з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 15 обстрілів, 14 з яких із застосуванням важкого озброєння.

Російсько-окупаційні війська обстріляли:

Позиції українських захисників поблизу Маріуполя - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових та ручних гранатометів, великокаліберних кулеметів.

Три рази Новотошківське - з БМ-21 «Град», артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

Золоте – з артилерії калібру 122 мм.

Попасну – з артилерії калібру 122 мм.

Південне – з станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Світлодарськ – з мінометів калібру 120 мм.

Богданівку – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Нагадаємо, що на Донбасі загинув український захисник: ще один воїн поранений та п'ятеро травмовані. Він отримав поранення, яке було несумісне з життям.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Loading...
Load next