Кіберполіція викрила шахрая, який заробляв під виглядом продажу бронежилетів (відео)

Кіберполіція викрила шахрая, який заробляв під виглядом продажу бронежилетів (відео)
Отримані гроші чоловік витратив на власні потреби. 

У той час, коли мільйони громадян як ніколи єдині у бажанні вигнати загарбників з української землі, зловмисники намагаються заробити на війні. 27-річний житель Дніпра розміщував в Інтернеті оголошення щодо продажу бронежилетів. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Нацполіцію Дніпропетровщини.

Покупці перераховували гроші на придбання життєво важливого захисту для тих, хто боронить нашу землю, але зловмисник навіть не думав виконувати замовлення, адже виявився звичайним шахраєм.
Отримані гроші він витратив на власні потреби. 

В оселі зловмисника провели обшук та вилучили докази причетності до протиправної діяльності. Наразі правоохоронці встановлюють постраждалих покупців. 

За цим фактом слідчий відділ Дніпровського районного управління поліції Дніпропетровського главку відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру, - зазначили у поліції.

Усі, хто хоче «заробити» на людському горі, нестимуть сувору відповідальність. 
Нікому не вдасться нажитися на війні!

 Нагадаємо, у Києві затримали понад 100 диверсантів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next