Наслідки кібератаки на Львів: файли з ЛМР опублікували у телеграм-каналах (відео)

Наслідки кібератаки на Львів: файли з ЛМР опублікували у телеграм-каналах (відео)
З мережі ЛМР викрали частину робочих файлів та опублікували її на російських телеграм-каналах. 

Інтернет мережа та сервіси Львівської міської ради піддалися одним з наймасштабніших хакерських атак. Трапилось це 13 травня. Як наслідок частина робочих файлів міста була викрадена та опублікована на ворожих телеграм-каналах. Про це повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

За його словами наразі над подоланням наслідків працює місто спільно з СБУ та кіберполіцією. Упродовж 2 днів вдалося відновити частину сервісів. Сайт міської ради працює без перешкод.

Додамо, що з початку повномасштабного вторгнення ІТ-фахівці відбили понад 100 спроб хакерських атак на Львівську міську раду.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
Anonymous злили базу даних Nestle через відмову виходити з російського ринку Anonymous злили базу даних Nestle через відмову виходити з російського ринку
Мабуть, компанія несерйозно сприйняла попередню заяву хакерів.
Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео) Чи готова Львівщина до надзвичайної ситуації (відео)
Львів напрацював план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації.  
Loading...
Load next