Автори хіта "Вова, їб*ш їх" нереально розкачали мережу піснею про Джонсона (відео)

Автори хіта "Вова, їб*ш їх" нереально розкачали мережу піснею про Джонсона (відео)
Нова пісня "Добрий день everybody" захопила мережу.

Напевно, кожен українець захоплений великим другом нашої країни - прем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном. Це захоплення й любов до британського політика вирішили висловити у пісні.

Автори хіта "Вова, їб*ш їх" МЮСЛІ UA разом українським блогером Василем Харизмою присвятили пісню Джонсону під назвою "Добрий день everybody".

Цей трек - прояв поваги найпозитивнішому політику світу та найбільшому другу всього українського народу Борису Джонсону... або, як його називають в Україні, Борису Джонсонюку! Пане Борис, ви легенда. Рвете русню на британський прапор! Ми вдячні вам за відкритість та вашу допомогу у боротьбі з головним ворогом нашої країни. Ukraine love you and поважає very much! – йдеться в описі до композиції.

Мережа у захваті від цієї пісні, її вже охрестили новим українським хітом: "Це хітяра", "Качає", "З 5 слів Бориса зробили таку круту пісню".

Нагадаємо, що Шон Пенн зустрівся з Колею Сергою (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео) Віра Брежнєва і TAYANNA зворушливо переспівали відому українську пісню (відео)
Співачки виконали пісню "Вишиванка".
Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео) Дорофєєва та Пивоваров довели мережу до сліз дуетною піснею "Думи" (відео)
Артист подякував і сказав, що пишається появою такого довгоочікуваного дуету в настільки складні часи.
Loading...
Load next