ЗСУ розвіяли міф про "непереможну армію рф": перехоплена розмова бойовиків Л/ДНР (аудіо)

ЗСУ розвіяли міф про "непереможну армію рф": перехоплена розмова бойовиків Л/ДНР (аудіо)

Бойовики з т.зв. «л/днр» визнають, що ЗСУ розвіяли міф про «непереможну армію рф». Про це йдеться у телефонній розмові терориста так званої «днр», який наразі перебуває з окупаційними військами рф неподалік Ізюму на Харківщині. Повідомила пресслужба СБУ.

Я говорю, що хохлам треба ще й пам'ятник поставити: вони розвіяли міф про непереможну російську армію. Російська армія виявилася - так от... - визнає терорист, який люто ненавидить Україну.

Він скаржиться на зниження активності від військового і політичного керівництва рф:

А то дивлюся: щось путін здох уже, на мою думку. Чи резерви закінчилися, чи щось уже... Я так зрозумів, воювати вже ніхто не хоче... Я взагалі за росіян говорю: вони вже зливаються. Вони на нас (прим.: «лнр» та «днр») все повісили.

У пресслужбі СБУ додали:

Хай жоден з окупантів не сумнівається: в Україні будуть і пам'ятники захисникам, і Слава Героям, і смерть ворогам, і суд над воєнними злочинцями! А головне – перемога буде за нами!

Нагадаємо, що окупанти затягли військову техніку та вибухівку до машинної зали енергоблоку ЗАЕС.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ: СБУ опублікувала відео допиту Російський бойовик здався у полон військовим ЗСУ: СБУ опублікувала відео допиту
Озброєний бойовик здався українським військовим і поскаржився на цькування росіянами.
Рада Федерації РФ дозволила Путіну використовувати армію за кордоном (відео) Рада Федерації РФ дозволила Путіну використовувати армію за кордоном (відео)
Тим часом російське Міноборони заявило про намір взяти "під захист" мешканців Донбасу.
Loading...
Load next