Без зарплати, води, електрики та їжі: у Маріуполі бунтують працівники водоканалу та жителі міста (відео)

Без зарплати, води, електрики та їжі: у Маріуполі бунтують працівники водоканалу та жителі міста (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі працівники місцевого водоканалу влаштували бунт. Робітники невдоволені тим, що їм не платять зарплату.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

На відео, що з'явилося чоловік розповідає, що працівники відмовились виходити на роботу та блокують виїзд транспорту. Вони вимагають, аби з ними розрахувалися та дали обіцяну заробітну плату.

Про бунт працівників повідомив й радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Він зазначив, що окупаційна влада не може впоратися із невдоволенням працівників, а гроші, що мали б піти на зарплати, окупаційні голови роздерибанили між собою.

Не допомагає навіть візит окупаційного керівництва "Вода Донбасу" та чергові "завтраки". Доходить до прямих погроз, але безуспішно. Наслідки демократії на марші, — розповів Андрющенко.

Окрім того, як стверджує він, невдоволення спостерігається не лише серед робітників. Негативні настрої фіксують й у мешканців Лівобережного та Приморського районів, які незадоволені відсутністю води та електрики.

Несподіваний вибух у Сартані, де люди вимагають гуманітарної допомоги. Яка на паперах є, а в реальності немає. І здавалось, до чого тут Іващенко та його сини, що торгують вкраденою гуманітаркою, — заявив Андрющенко.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зараз живуть люди в окупованому Маріуполі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Loading...
Load next