Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів (відео)

Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів (відео)
Зараз там облаштовують адмінприміщення, склади, вольєри та кімнати для проживання працівників.

Поблизу Львова триває будівництво притулку для тварин, які залишилися без господарів. Зводять прихисток представники Домівки врятованих тварин. Зараз там облаштовують адмінприміщення, склади, вольєри та кімнати для проживання працівників.

Представники домівки кажуть, що від початку війни через них пройшло майже 5 тисяч домашніх улюбленців, які  з тих чи інших причин залишилися без господарів Територію для будівництва передали благодійники.

Посприяти продовженню робіт та допомогти із забезпеченням тваринок їжею може кожен охочий. Усю необхідну інформацію зможете знайти на сторінці Домівки у Фейсбуці.  

Нагадаємо, Львів розглядає різні сценарії проходження опалювального сезону.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео) У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.
PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито! PRESALE 2 будинку ЖК SILENT PARK відкрито!
Житловий комплекс SILENT PARK від LEV Development ― це справжній архітектурний фюжн. Новий сміливий погляд на популярний у Європі мінімалізм.
Бурхлива реакція соцмереж на візуалізацію майбутнього СІЗО у Львові (фото) Бурхлива реакція соцмереж на візуалізацію майбутнього СІЗО у Львові (фото)
Прoєктyвaння СІЗО - нa фiнaльнoмy eтaпi, збудувати його планують зa рaхyнoк надходжень від Великого розпродажу в‘язниць.
Loading...
Load next