"Деокупація буде": В Офісі Президента закликали незаконно прибулих росіян залишити Крим (відео)

"Деокупація буде": В Офісі Президента закликали незаконно прибулих росіян залишити Крим (відео)
Деокупація півострова не буде швидкою, але вона точно буде, — наголосили в ОП.

Російські громадяни, які незаконно приїхали до України та перебували в окупованому Криму, мають повертатися додому.

Про це постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева сказала під час брифінгу.

Звертаємося до російських громадян, які незаконно приїхали до України та перебували в окупованому Криму. Так, у Криму тепло і дуже душевно. Але всі, хто незаконно приїхав на нашу територію, вже зараз просимо вас їхати до себе додому в Тюмень, Іркутськ чи звідки ви понаїхали. Їдьте, навіть якщо дуже не хочеться, — сказала Ташева.

Вона також заявила, що деокупувати Крим "завтра" не вдасться, втім до цього потрібно готуватися уже.

Ми не говоримо, що деокупація буде завтра. Однак це буде, і до цього потрібно готуватися – як фізично, так і морально, – зазначила Ташева.

Таміла Ташева наголосила, що кримчани повинні бути якнайдалі від військових обʼєктів. Також вони мають слідкувати за сигналами повітряної небезпеки. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі Росія після навчань залишила в Чорному морі два десантні кораблі
Два великі десантні кораблі Північного флоту "Олександр Отраківський" і "Кондопога" залишаються в Чорному морі після навчань біля анексованого Криму.
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Loading...
Load next