У Львові затримали наркокур’єра, який розповсюджував психотропи по усій Україні (відео)

У Львові затримали наркокур’єра, який розповсюджував психотропи по усій Україні (відео)
В помешканні наркокур’єра знайшли 4 тисячі психотропних таблеток, чималу кількість гашишу й канабісу, а також прилади для виготовлення та вживання наркотиків.

У Львові затримали наркокур’єра, який розповсюджував психотропи по усій Україні. Вартість вилученого в нього товару за цінами «чорного» ринку складає понад 1.5 мільйони гривень. Під час затримання чоловік мав із собою коробку у якій серед продуктів харчування знайшли 4 пакетики з «кетаміном». При обшуку в його помешканні виявили 4 тисячі психотропних таблеток,  чималу кількість гашишу й канабісу, а також прилади для виготовлення та вживання наркотиків. Все це скерували на експертизу. Тепер зловмиснику загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео) Торгували наркотиками та психотропами: поліцейські припинили діяльність злочинної групи на Львівщині (відео)
5 жителів Львова та області налагодили незаконний збут «канабісу», «амфетаміну» та «МДМА».
Помочився на будівлю Опери: патрульні виявили чоловіка, який справив нужду у центрі Львова Помочився на будівлю Опери: патрульні виявили чоловіка, який справив нужду у центрі Львова
Патрульні притягнули до адмінвідповідальності 40-річного жителя Львова, який справив нужду у центрі міста на очах у перехожих
Поліція розшукує 16-річну львів’янку
Наталя Леушіна вийшла з дому 30 березня. З того моменту, з дівчиною обірвався зв'язок.
Loading...
Load next