Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео)

Смертельна ДТП у Бродах: 4 осіб загинуло, серед яких – дитина (відео)
На нерегульованому перехресті у Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки.

4 осіб загинуло, серед яких – дитина. На нерегульованому перехресті у Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки. Від отриманих унаслідок аварії травм загинули троє дорослих та 7-річний хлопчик. Ще чотирьох постраждалих, серед яких теж діти, ушпиталили. Зазначу, водій військової техніки не травмувався. За фактом призначені експертизи. ДБР зареєструвало кримінальне провадження. Передбачене покарання – позбавлення волі терміном до десяти років.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина Внаслідок аварії у Львові постраждала 7-річна дитина
Унаслідок лобового зіткнення двох автомобілів, постраждала 7-річна дитина. З травмою голови її забрали до реанімації.
Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб Жахлива ДТП на Львівщині: постраждало п’ятеро осіб
Водій «KIA Sorento» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цієї події 5-ро осіб, в тому числі 17-річна дівчина, були госпіталізовані. Встановлено, що керманич був у стані алкосп’яніння.
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
Loading...
Load next