У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною (відео)

У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною (відео)
Лікарі діагностували в 1-річної дитинки нейробластому у грудному відділі хребта. Через особливість розташування Еліна з часом взагалі б втратила можливість дихати.

У Львові провели операцію 1-річній дитині з пухлиною. Лікарі діагностували в Еліни нейробластому у грудному відділі хребта. Через особливість розташування пухлини дитині з часом взагалі б втратила можливість дихати. Операцію провели у Західноукраїнському дитячому медичному центрі. Зараз стан дитинки поступово покращується, але попереду ще тривала реабілітація.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео) У Львові прооперували дівчинку, яка народилася з 6 пальчиками на руці (відео)
Зайвий палець дитині видалили одразу після народження, однак інший був деформованим, тож було необхідне хірургічне втручання.
У львівській лікарні дівчинці ампутували пальці, які застряли у м'ясорубці(відео) У львівській лікарні дівчинці ампутували пальці, які застряли у м'ясорубці(відео)
Дитина допомагала мамі на кухні і випадково запхала руку у працюючу м'ясорубку
Операція триває 5 хвилин! У Львові почали оперувати хворобу Нотта без розрізу пальця Операція триває 5 хвилин! У Львові почали оперувати хворобу Нотта без розрізу пальця
За словами медиків, операція триває лише 5 хвилин, а позбавляє проблеми на все життя.
Loading...
Load next