На Львівщині у наркозбувачів вилучили «товар» на 1 млн грн: їх затримано

На Львівщині у наркозбувачів вилучили «товар» на 1 млн грн: їх затримано
Правоохоронці вилучили у них близько 1 кг «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс».Зловмисників викрили співробітники Яворівського районного відділу поліції спільно з оперативниками Департам

Правоохоронці вилучили у них близько 1 кг «метамфетаміну», таблетки «екстазі» та «канабіс».

Зловмисників викрили співробітники Яворівського районного відділу поліції спільно з оперативниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України та Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури.

Як зазначає очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський, до складу групи входило 4 мешканців міста Новояворівськ віком 17, 18 років та двоє 26-річних, з яких одна – жінка.

Встановлено, що вони продавали наркоречовини у Яворівському районі шляхом «закладок».

Під час обшуку правоохоронці вилучили загалом близько 1 кг «метамфетаміну», близько пів кг «канабісу», таблетки «екстазі», а також 100 заготовлених «закладок», приладдя для фасування наркотиків, чорнові записи та кошти, виручені від злочинної діяльності.

Вартість вилученого на «чорному ринку» - близько 1 млн грн.

Зараз учасників групи затримали. Невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Зловмисниками передбачається покарання - позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

"Закликаю усіх, кому відомо про злочинну діяльність наркоділків, повідомляти про це у поліцію і в такий спосіб долучитись до боротьби з розповсюдженням наркотиків на Львівщині", - наголосив Олександр Шляховський.

Нагадаємо, що у Львові затримали 27-річного наркоторговця.

Читайте також
Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео) Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео)
На Львівщині на вихідних працюватимуть 18 центрів вакцинації та 171 пункт щеплення. Окрім того, сформовано понад 50 мобільних бригад.
На Львівщині готують нові лікарні для прийому хворих із коронавірусом
У Львівській області у зв’язку з погіршенням ситуації із захворюванням на COVID-19 протягом останніх тижнів, триває робота із покращення інфраструктури та посилення готовності медзакладів до другої
На Львівщині двічі переміг хокейний клуб «Галицькі Леви» (відео)
Команда вдома зіграла два матчі УМХЛ U12 із богуславськими «Шершнями».Першу шайбу забили «Шершні». А через декілька хвилин Богдан Пацеляк зрівняв рахунок.
Loading...
Load next