На кордоні з Польщею встановили перші мобільні пункти обігріву

На кордоні з Польщею встановили перші мобільні пункти обігріву
Поблизу пункту пропуску «Краківець» органи МВС провели міжнародні навчання щодо надання допомоги громадянам, які прямують до країн ЄС.

Перші мобільні пункти обігріву на кордоні з Польщею: відтепер поблизу пункту пропуску «Краківець», що на Львівщині, потребуючі зможуть перепочити, поїсти, випити чаю, отримати теплі речі й засоби гігієни. У разі потреби фахівці надаватимуть медичну та психологічну допомогу. Крім цього, у мобільних осередках облаштована дитяча ігрова зона та простір для матерів із дітьми. Встановили ці мобільні пункти у межах спільні навчань ДСНС, поліції та прикордонників. На місці органи МВС організували роботу міжвідомчого координаційного штабу, відпрацювали взаємодію з польськими колегами щодо надання допомоги людям, які прямують до країн ЄС. А також узгодили алгоритм спільних дій із місцевою владою.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42 Верховний Суд визнав незаконними перевірки будівництва «ІРОКСа» на Тернопільській, 42
У суді забудовник довів, що Інспекція ДАБК у м. Львові не мала права перевіряти об'єкт будівництва на вул. Тернопільській, 42.
На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео) На Сихові вже більше 400 будинків обладнані індивідуальними тепловими пунктами (відео)
Зараз на балансі «Львівтеплоенерго» перебуває понад 520 будинків з індивідуальними тепловими пунктами. Тривають роботи з встановлення ІТП й в інших районах Львова.
Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео) Негода у Львові: внаслідок грози та зливи у місті виявили 27 повалених дерев (відео)
Сильні грози та пориви вітру, призвели до пошкодження ліній електропередач і знеструмлення цілих сіл, а у Львові було пошкоджено майже три десятки дерев.
Loading...
Load next