США подвоять зусилля для відновлення енергосистеми України: Кулеба поговорив із Блінкеном

США подвоять зусилля для відновлення енергосистеми України: Кулеба поговорив із Блінкеном

Державний секретар США Ентоні Блінкен під час розмови з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою повідомив, що Сполучені Штати разом з країнами G7 та ЄС подвоять зусилля для відновлення української енергетичної системи. Повідомляє сайт МЗС.

Детальна розмова з державним секретарем Ентоні Блінкеном щодо російського ракетного терору – його масштабів, цілей та наслідків. Я наголосив, що відповідь на те, що сталося в Польщі, має бути жорсткою та принциповою. Вдячний за підтвердження того, що США подвоять зусилля для відновлення нашої енергетичної системи разом з G7 та ЄС, – повідомив Кулеба.

Нагадаємо, що директор ЦРУ відвідав Київ та поспілкувався із Зеленським.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч з Лавровим не відбудеться: "Немає сенсу", – заявив Блінкен. Зустріч з Лавровим не відбудеться: "Немає сенсу", – заявив Блінкен.
Причиною для скасування зустрічі було те, що Кремль не дотримався умови США.
Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом Обговорюватимуть три блоки питань: Кулеба розкрив деталі зустрічі Зеленського з Байденом
На зустрічі президентів США та України Джо Байдена і Володимира Зеленського обговорюватимуться три блоки питань - політичний, економічний і безпековий.
Loading...
Load next