Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік

Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік
Документ мають затвердити на засіданні сесії Львівської міськради, яке заплановане на наступний тиждень.

Працюють і на рівні міста. Виконком затвердив бюджет Львівської МТГ на 2023 рік. У раніше запропонованому проєкті, пріоритети – на освітній та культурній галузях. Також ввели нову Програму національного спротиву, тобто підтримку Збройних Сил України. На фінансування пропонують пів мільярда гривень, та передбачено кошти на забезпечення функціонування критичної інфраструктури Львова. Та це ще не фінал, адже далі проєкт бюджету мають затвердити на засіданні сесії Львівської міської ради, яке заплановане на наступний тиждень.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
Інформація про нічну загрозу ракетного удару по Львівщині – фейк Інформація про нічну загрозу ракетного удару по Львівщині – фейк
Уночі в одному з телеграм-каналів поширили інформацію про нібито загрозу ракетного удару по Львівщині, але, мовляв, через технічні причини у місті та у додатках не ввімкнули сповіщення.
Loading...
Load next