Захворюваність на рак: яка ситуація на Львівщині?

Захворюваність на рак: яка ситуація на Львівщині?
Серед найпоширеніших онкологічних захворювань у Львівській області перше місце посідає рак простати, друге - рак грудної залози і на третьому рак легень

У всьому світі зростає захворюваність на онконедуги. Така тенденція спостерігається і в Україні. Щодо Львівщини то у першому півріччі цього року вже виявили близько 4 тисяч нових випадків раку. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика За добу у 136 мешканців Львівщини виявили COVID-19: статистика
Станом на ранок 12 травня у місті та області підтверджено 132 046 випадків інфікування коронавірусом, з яких 3407 – летальні.
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео) Львів’яни дедалі частіше почали хворіти на застуду: як відрізнити Омікрон від простої недуги? (відео)
Серед основних симптомів: біль у горлі, нежить, ломота у тілі. Та схожі прояви притаманні і новому штаму Омікрону.
Loading...
Load next