Постачання винищувачів в Україну — адекватний захід, - Хойсген

Постачання винищувачів в Україну — адекватний захід, - Хойсген

Голова Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойсген (Christoph Heusgen) виступає за постачання винищувачів в Україну для її захисту від росії. Повідомляє DW.

Я думаю, що постачання винищувачів є адекватним заходом для ефективнішого захисту України від атак росіян, — сказав Хойсген в ефірі німецького телеканалу ARD.

За його словами, мова може йти про американських винищувачів F16 або бойові літаки радянського виробництва зі старих запасів НДР. Інші країни, згідно з міжнародним правом, можуть постачати Україні зброю, зокрема бойові танки, а також бойові літаки, зазначив Хойсген.

Нагадаємо, що "Підтримуємо українців без жодних "якщо" і "але", - глава Єврокомісії перед самітом Україна-ЄС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
Loading...
Load next