У паспортах жителів тимчасово окупованих територій півдня росіяни ставлять "спеціальну позначку"

У паспортах жителів тимчасово окупованих територій півдня росіяни ставлять "спеціальну позначку"

Жителі ТОТ півдня, які дали згоду на отримання паспорта рф, мають спеціальну позначку в документі, що вони проживають на цих територіях постійно. Повідомляє Центр національного спротиву.

Люди, які проживають на тимчасово окупованих територіях півдня України та, які погодились отримувати паспорт рф, отримують спеціальну позначку в документі, що вони проживають на ТОТ постійно.

Росіяни ставлять у своїх паспортах мешканцям ТОТ позначку про постійне проживання власника на окупованих територіях. Зауважимо що відповідних позначок немає в інших регіонах. Таким чином можемо констатувати, що навіть наявність паспорта рф не позбавляє мешканця ТОТ "особливого ставлення" з боку окупантів, адже фактично ця позначка вказує на нижчий ранг власника паспорта, - повідомляють у ЦНС.

Також у центрі зазначили, що "відповідна мітка дозволяє швидко ідентифікувати власника документа в самій рф, якщо він туди виїздить".

У Центрі національного спротиву закликали "саботувати отримання ворожої макулатури".

Нагадаємо, що "Ворог закрив на в'їзд та виїзд два міста на Херсонщині", – Хлань.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води На Луганщині спостерігається гострий дефіцит питної води
У низці населених пунктів Луганської області воду подають не частіше ніж один раз на два дні. В деяких же районах постачання відбувається лише раз на тиждень.
Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ Росія на Донбасі видала свої паспорти майже 530 тисячам українців - ЗМІ
Російська Федерація в окупованих районах Донецької і Луганської області за два роки надала російське громадянство в спрощеному порядку майже 530 тисячам жителів.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next