Податок на нерухоме майно: цьогоріч місцеві бюджети Львівщини отримали понад 200 млн грн

Податок на нерухоме майно: цьогоріч місцеві бюджети Львівщини отримали понад 200 млн грн

Надходження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у січні-березні 2023 року становили 201,1 млн грн.

Порівняно з відповідним періодом 2022 року вони збільшилися на 94,7 млн грн, або на 89 відсотків, інформує Головне управління ДПС у Львівській області.

У березні 2023 року платники податків Львівщини сплатили до місцевих скарбниць 36,8 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Це на понад 160 відсотків більше, ніж у березні 2022 року.

Нагадаємо, Українське зерно: Чехія не буде обмежувати імпорт

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Радехівський цукор" підозрюють у  змові та необгрутнованому підвищенні цін "Радехівський цукор" підозрюють у змові та необгрутнованому підвищенні цін
Антимонопольний комітет України порушив справу проти компаній "Астарта" та "Радехівський цукор" за підозрою в змові на ринку білого цукру та необґрунтованому підвищенні цін.
В Україні проведуть перевірку усіх АЗС
Щорічно Україна втрачає мільярди через діяльність нелегальних АЗС. Тому в країні візьмуться за нелегальні заправки і перевірити кожну з них.
Сезон ягід, фруктів та овочів: в чому користь та які ціни у Львові (відео) Сезон ягід, фруктів та овочів: в чому користь та які ціни у Львові (відео)
Ціни на полуницю та черешню, порівняно з минулим роком, практично не змінилися, кажуть продавці.
Loading...
Load next