6 років за гратами проведе мешканець Нового Роздолу за продаж наркотиків

6 років за гратами проведе мешканець Нового Роздолу за продаж наркотиків

За публічного обвинувачення прокурорів Стрийської окружної прокуратури 34-річного чоловіка визнано винним у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

Йому призначено покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, повідомляють у прокуратурі Львівщині.

Прокурори в суді довели, що у місті Новий Розділ (Стрийського району) засуджений займався продажем наркотиків, а саме таблеток субітекс, які містять в собі наркотичну речовину бупренорфін.

Обвинувачений налагодив схему збуту: отримував замовлення на товар по телефону, а передавав його клієнтам в себе вдома безпосередньо з рук в руки.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, 18 карет швидкої допомоги передали французькі благодійники

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
Loading...
Load next