У Львові завдяки працівникам СБУ засудили ще одного бойовика «лнр»

У Львові завдяки працівникам СБУ засудили ще одного бойовика «лнр»
У Львові завдяки працівникам СБУ засудили до 8-ми років ув’язнення ще одного бойовика «лнр»

У Львові завдяки працівникам СБУ засудили ще одного бойовика «лнр». Відомо, що у 2017 році чоловік приєднався до складу підконтрольної російським окупантам «народної міліції». Брав участь в обстрілі позицій українських військових, а також його залучали до ремонту техніки.

Проте згодом він залишив службу у терористичній організації й приховано перебрався на підкотрольну Україні територію, планував оселитися на Київщині під виглядо ВПО. Проте, в червні 2021 контрозвідники СБУ викрили його на Київщині та затримали. Станом на сьогодні Галицьким районним судом м. Львова йому винесено вирок у вигляді позбавлення волі на термін до 8-ми років за ч.1 ст. 258-3 ККУ, - розповіла речниця СБУ у Львівській області  Роксолана Яворська.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР» Брав участь в обстрілі українських військових: Львівський суд ув’язнив на 10 років командира взводу «ЛНР»
Суддя Віктор Романюк визнав чоловіка винним в участі у терористичній організації.
На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира» На Львівщині суд позбавив волі на три роки прихильника «руccкого мира»
Чоловік поширював антиукраїнські дописи та підтримував так звану «військову спецоперацію».
Loading...
Load next