СБУ викрила бізнесмена зі Львова, що в обхід санкцій постачав до рф дороговартісні автівки

СБУ викрила бізнесмена зі Львова, що в обхід санкцій постачав до рф дороговартісні автівки
Бізнесмен зі Львова налагодив систему експорту «Ролс-Ройсів» та інших машин преміум-класу до росії на загальну суму понад 3 млн євро

Працівники СБУ викрили бізнесмена зі  Львова, що обхід санкцій постачав до рф дороговартісні автівки. Зокрема, чоловік налагодив систему експорту «Ролс-Ройсів» та інших машин преміум-класу. Відомо, що він раніше проживав у росії і має там власний бізнес. За понад півроку він нелегально переправив російським «замовникам» 45 автомобілів на загальну суму понад 3 млн євро.

Під час обшуків за місцями перебування зловмисника у Києві та Львові виявили печатки підприємств задяіних у схемі, документацію. Також за поданням СБУ накладено арешт на майно учасників оборудки на загальну суму понад 700 млн грн.

До списку заблокованих активів входять корпоративні права на 17 підприємств, більше ніж півсотні н виробничих приміщень у різних регіонах України, у тому числі в Криму, 22 квартири у Києві та Львові, майже три десятки земельних ділянок і більше ніж 40 елітних автомобілів.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next