«Укрзалізниця» планує з березня підвищувати вартість квитків

«Укрзалізниця» планує з березня підвищувати вартість квитків
Індексацію тарифів хочуть провести з 1 березня наступного року. Ціни на пасажирські перевезення зростатимуть на 2% щомісяця.

Індексацію тарифів хочуть провести з 1 березня наступного року.

Ціни на пасажирські перевезення зростатимуть на 2% щомісяця. Це принесе компанії понад 500 млн гривень доходів, вказано у фінансовому плані компанії.

Зокрема передбачається, що наступного року «Укрзалізниця» отримає 3,5 млрд грн чистого прибутку.

Для порівняння, цього року уряд затвердив планові прибутки компанії в сумі 69 тис. грн.

Натомість підприємство очікує, що наступного року вантажні перевезення навпаки принесуть на 5% менше доходів.

Найбільше зростання адміністративних видатків компанії передбачене завдяки зростанню витрат на оплату праці та соціальні заходи.

Разом із тим, «Укрзалізниця» планує призначила нові потяги на зимові свята, два з них курсуватимуть з Полтавської області на Західну Україну. Це потяги №149/150 Полтава — Ворохта та №129/130 Кременчук — Івано-Франківськ. Курсуватимуть вони з 24 грудня.

Потяг з Полтави відправлятиметься 24, 26, 28 та 30 грудня, а також 1, 3, 5, 7, 9, 11 січня. У зворотному напрямку поїзд курсуватиме 25, 27, 29 та 31 грудня а також 2, 4, 6, 8, 10, 12 січня. Потяг відправлятиметься зі станції Полтава-Південна і проїжджатиме Львів. Ціна на квиток у плацкарті – 273,80 грн.

Нагадаємо, що у Львівській облраді триває обговорення бюджету на 2021 рік. Він повинен бути узгоджений 17 грудня.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Шахрайські сайти: НБУ попереджає про ресурси, які видають себе за систему BankID (відео) Шахрайські сайти: НБУ попереджає про ресурси, які видають себе за систему BankID (відео)
Водночас для упередження ризиків шахрайства Національний банк просить користувачів бути обачними та ретельно перевіряти інформацію.
Японія виділить Україні понад 75 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Японія виділить Україні понад 75 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу
Ця сума є частиною екстреної гуманітарної допомоги вартістю 100 мільйонів доларів, яку раніше анонсували в Японії.
Loading...
Load next