У Львові пройде перший офіційний турнір з кіберспорту ДОТА 2

У Львові пройде перший офіційний турнір з кіберспорту ДОТА 2
Геймери області розпочали уже активну підготовку до такої знакової події.

Геймери області розпочали уже активну підготовку до такої знакової події. Адже турнір проводиться вперше після визнання кіберспорту офіційним видом спорту.

"Його треба підтримувати, щоб влада взаємодіяла з гравцями й уболівальниками, аби просувати й виводити на вищий рівень український кіберспорт", - заявив професійний гравець і організатор турніру Кирило Шкроб.

І хоча Україна й посідає 5 місце за кількістю гравців, проте є ще чого прагнути, кажуть геймери. У цьому кіберспортсмени повинні відчувати підтримку міської влади, вважає Олег Синютка.

"Це варто робити, щоб ІТ стало повсякденною нормою нашого життя і львів'яни були не тільки споживачами такої індустрії, а й творцями, стояли попереду. І я переконаний, що чемпіонат Львова з кіберспорту - це буде такий перший серйозний крок для того, щоб реально продемонструвати всім молодим людям, що у місті Лева їм буде найкомфортніше", - зазначив кандидат на посаду голови Львівської ОТГ.

Турнір планово відбудеться 18 листопада, реєстрація уже стартувала. До слова, участь в турнірі можуть взяти лише мешканці Львівщини.

https://www.youtube.com/watch?v=ZR5WjYNx45g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR...

Нагадаємо, що львівські експерти розповіли як не посваритися із різнодумцями під час виборів. Волевиявлення стало незмінною складовою нашого повсякдення, суперечки на політичну тематику є у побуті, та ще більша боротьба між прихильниками двох кандидатів...

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next