У Львові готуються до збільшення числа хворих на коронавірус

У Львові готуються до збільшення числа хворих на коронавірус
За оперативними даними міськради, за минулу добу в області виявили 259 нових випадків інфікувань. 101 з них – жителі Львова. Загалом же лабораторні центри провели 853 ПЛР-тести.

За оперативними даними міськради, за минулу добу в області виявили 259 нових випадків інфікувань.

101 з них – жителі Львова. Загалом же лабораторні центри провели 853 ПЛР-тести.

За словами мера Андрія Садового, лікарі міських медзакладів відзначають, що з кожним днем дедалі більше осіб потрапляють у стаціонар з підозрою на COVID-19 або із запаленням легень.

Тому у місті Лева прийняли рішення щодо збільшення кількості ліжок, резерв у лікарнях і точок кисню. Також у планах закупка кисневих концентраторів.

Загалом же від початку пандемії на Львівщині коронавірусну інфекцію виявили у 25103 осіб, 704 людини померли. 9466 пацієнтів одужало.

Додамо, в Україні тепер можна безкоштовно зробити ПЛР-тести у приватних лабораторіях. Мобільні бригади, які забирають у пацієнтів зразки, зможуть доставляти їх у заклади, незалежно від форми їхньої власності. Задля здійснення такої процедури уряд закупив послуг на 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що Львові реанімації переповнені пацієнтами, у яких COVID-19. У Центрі легеневого здоров’я сьогодні перебуває 170 пацієнтів.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
В Україні з вересня лікарям збільшать зарплату
Кабінет Міністрів України прийняв пропозицію Міністерства охорони здоров’я і виділив кошти на підвищення заробітної плати медичних працівників із 1 вересня 2020 року.
Остеохондроз: хто хворіє та які причини виникнення хвороби (відео) Остеохондроз: хто хворіє та які причини виникнення хвороби (відео)
За статистикою на остеохондроз в Україні хворіє понад 20% населення, і в основному це чоловіки.
Польща продає Україні кисень для хворих на COVID-19 Польща продає Україні кисень для хворих на COVID-19
У деяких областях виникли проблеми із кількістю медичного кисню - і його почали закупляти у Польщі.
Loading...
Load next