Скандал розгорається! ФАРІОН звільнили, вона готує позов до суду

Скандал розгорається! ФАРІОН звільнили, вона готує позов до суду
Звільнення Ірини Фаріон вже прокоментував Міністр освіти, сама мовознавиця з таким рішенням не погоджується

Тема Фаріон не вщухає, а лиш розгорається. Щойно встигли відкрити проти професорки кримінальне провадження, як прийшла до неї недобра новина з рідної політехніки. Ірину Дмитрівну звільнили, і не просто так, а за статтею: вчинення аморального проступку, не сумісного з продовженням роботи. Таке рішення ректорату вже підтримав міністр освіти про що написав у себе на сторінці.

На своє звільнення вже відреагувала і сама Ірина Фаріон. У своєму телеграм-каналі мовознавця подякувала усім колегам з кафедри та запевнила, що вважає таке рішення незаконним та буде оскаржувати його в суді.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон
На протест вийшли сотні студентів, останньою краплею стало оприлюднення викладачкою особистих даних кримчанина
У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей
Разом зі спільниками, 33-річний мешканець Львова підробляв документи аби незаконно оформляти кредити у десятьох банках. За свої дії він може сісти у в'язницю на 12 років.
Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР» Вів обстріли позицій ЗСУ: львівський суд виніс вирок учасникові терористичної організації «ЛНР»
До 15 років тюрми засуджено ще одного бойовика терористичної організації «ЛНР»
Loading...
Load next