Сирський представив особовому складу нового командувача Сухопутних військ

Сирський представив особовому складу нового командувача Сухопутних військ

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський представив особовому складу командувача Сухопутних військ генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Про це повідомили Сухопутні війська ЗС України.

Ми з Вами були великою родиною в складі Сухопутних військ. Я продовжую залишатись разом вами. Війна показала, що все що ми робили, а це тренування, навчання і ті заходи, які були вжиті напередодні вторгнення, здійснювались недаремно. Коли Президент запитав мене, хто буде командувати Сухопутними військами, в мене інших кандидатур навіть не було, - зазначив під час представлення Сирський.

Генерал-лейтенант Павлюк подякував головнокомандувачу за довіру та за роботу, пророблену для захисту країни. Висловив впевненість в тому, що взаємна підтримка є запорукою посилення війська та наближає Перемогу.

Ми зробимо усе, щоб бути опорою для вас. Щоб ви завжди могли розраховувати на Сухопутні війська. Разом — ми є силою та ключем до Перемоги України, — у зверненні до головнокомандувача та до особового складу відзначив Павлюк.

Нагадаємо, Норвегія планує замовити для України ще 10 пускових установок ЗРК NASAMS

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next