У 17-річного львів’янина лікарі діагностували правець

У 17-річного львів’янина лікарі діагностували правець
У четвер, 16 липня, до львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ госпіталізували неповнолітнього жителя міста Львів Данила Г.

У четвер, 16 липня, до львівської обласної дитячої лікарні ОХМАТДИТ госпіталізували неповнолітнього жителя міста Львів Данила Г.

Хлопець напередодні відпочивав у Карпатах, перелазив через паркан і зачепився стегном за іржавий цвях. Про це повідомила заступниця директора лікарні Олена Березовська.

Удома в юнака почали посіпуватися литкові м’язи на обох ногах, а згодом це перейшло на руки.

Оскільки мама хлопця працює в медичній сфері, вона запідозрила хворобу і привезла сина до лікарні, де у нього й діагностували правець.

Хлопець мав щеплення від правця. Тож лікарі сподіватимуться, що він перенесе захворювання у легшій формі.

Проте, проблема полягає в тому, що в Україні закінчується термін дії протиправцевої сироватки і її практично вже нема. На цей момент, через МОЗ знайшли декілька доз у Чернівецькій області, тому терміново виїхали за нею.

Олени Березовська запевнює, що з реанімації хлопця перевели у травматологічне відділення. Там за ним спостерігають лікарі.

Наразі невідомо як буде розвиватися захворювання далі.

Нагадаємо, що перш ніж обирати місце для купання, потрібно пам’ятати, що в озерах, територію яких не доглядають, де є багато чагарників, висока трава чи опале листя, можуть розмножуватись різноманітні інфекції.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Коронавірус в Україні: за минулу добу виявили 4 647 нових випадків зараження Коронавірус в Україні: за минулу добу виявили 4 647 нових випадків зараження
Станом на 26 вересня добова кількість хворих на коронавірус в Україні становить 4 647 осіб. Показники госпіталізації й далі продовжують зростати, а жертвами COVID-19 все більше стають діти - 448 та медичні працівники - 57.
27 українських дітей відправили до клінік Європи на безкоштовне лікування (відео) 27 українських дітей відправили до клінік Європи на безкоштовне лікування (відео)
Окрім того закордонні партнери виділили кошти на дорогу та проживання для діток та їхніх сімей.
У Львові готуються до збільшення числа хворих на коронавірус
За оперативними даними міськради, за минулу добу в області виявили 259 нових випадків інфікувань. 101 з них – жителі Львова. Загалом же лабораторні центри провели 853 ПЛР-тести.
Loading...
Load next