Поліція Києва розслідує побиття у школі 13-річного учня

Поліція Києва розслідує побиття у школі 13-річного учня

Дніпровське райуправління поліції Києва проводить, за заявою матері, розслідування інциденту стосовно побиття 13-річного учня однієї зі шкіл Києва.

Про це інформує пресслужба столичної прокуратури.

Проводиться досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень 13-річному підлітку в одній зі шкіл Дніпровського району Києва, - йдеться у повідомленні.

За інформацією, наданою матір’ю хлопчика, жінка побачила на тілі дитини тілесні ушкодження в ділянці паху. Хлопчик не одразу, а лише за тиждень розповів, що у нього був конфлікт з учнями інших класів на перерві.

На даний час ювенальними прокурорами та дізнавачами проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення обставин отримання дитиною тілесних ушкоджень, а також встановлення ступеня їх тяжкості.

Зазначається, що в ході слідства буде надано оцінку виконанню професійних та службових обов’язків особами, які займаються вихованням та навчанням дітей.

Нагадаємо, Польща готова розмістити у себе ядерну зброю США ‒ Дуда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео) За справу взялася поліція: київська вчителька побила дитину з аутизмом ще у 2020 році (відео)
Вчителька відлупцювала дитину з аутизмом на очах в інших школярів. Столична поліція переконана, що інцидент трапився близько пів року тому - у 2020 році.
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео) У Києві двоє чоловіків через помсту заживо підпалили столичного безпритульного (відео)
Двоє чоловіків з метою помсти жорстоко побили столичного безпритульного, згодом усвідомлюючи, що вогонь призведе до смерті та спричинить фізичні страждання, підозрювані підпалили потерпілого та покинули місце злочину.
Loading...
Load next