Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини

Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини
У “Львівгаз збут” скаржаться на те, що споживачі заборгували установі вже понад 2,46 мільярди гривень. Так найбільшу несплату за газ мають мешканці Львівського, Стрийського та Дрогобицького районів.

Від початку року понад 34 тисячі споживачів жодного разу не сплатили за газ. Про це повідомляє пресслужба "Львівгаз збут". 

" Ми розуміємо, що в період карантину деякі наші клієнти опинились у скрутному фінансовому становищі й не можуть погасити борг одним платежем. Таким споживачам ми пропонуємо укласти договір реструктуризації, умови якого визначаються індивідуально і дозволяють погашати заборгованість частинами. Також рекомендуємо звернутися до місцевого управління соціального захисту для оформлення субсидії. В інших випадках борги стягуватимуться через суд ", - розповів директор "Львівгаз збут" Павло Майк. 

 Зазначимо, що у період карантину споживачам нараховується пеня та можливе відключення газу через заборгованість. Утім, як зазначають у "Львівгаз збуті" деякі клієнти й зовсім перестали платити за газ. Внаслідок цього назбируються велечезні борги, а газ – це ринковий продукт, за який потрібно платити вчасно. Адже "комуналка" не на карантині і за спожитий газ потрібно розраховуватися вчасно. 

Нагадаємо, що в установах, які займаються газопостачанням у Львові та області "цінують" гроші. Так посадовці «Львівгазу» навмисно створювали борги споживачам й звинувачували їх у нелегальному використанні газу. При цьому ніби то заборговані кошти спрямовувались на фінансування політичної діяльності на Львівщині двох партій, однією з яких є "ОПЗЖ".

Читайте також
Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.
Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео) Зона — “жовта”, правила — “червоні”: у Львові посилили карантинні обмеження (відео)
Львівщина впродовж останніх декількох днів лідирує серед інших областей за кількістю хворих на ковід.
Loading...
Load next