ЛОДА: на Львівщині використано 9 тис. доз вакцин

ЛОДА: на Львівщині використано 9 тис. доз вакцин
Сьогодні, 26 березня у Львівській облдержадміністрації відбувся брифінг щодо епідситуації в області.

Як повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Шурпяк, зараз спостерігається покращення темпів щеплення.

Станом на 26 березня в області використано понад 9 тисяч доз вакцин - з 42 тисяч, які нам поступили, - наголосила посадовиця.

Відтак, на другому етапі зможуть залучити до вакцинації всіх медпрацівників.

За її словами, департамент охорони здоров’я ЛОДА рекомендує проведення вакцинації всім медикам, а особливо тим, які працюють з хворими на COVID-19.

Ситуація з хворими на коронавірус у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні:

  • станом на ранок 26 березня перебуває 224 особи;
  • за минулу добу виписано 14 людей, а госпіталізовано – 16;
  • стан пацієнтів важкий (серед них багато людей віком від 35 до 45 років).

Нагадаємо, що область перебуває у "червоній" зоні. Заборонено працювати закладам харчування, розважальним закладам, ТРЦ, кінотеатрам, театрам, закладам освіти (крім дитячих садочків і перших класів у школах), спортзалам, ринкам. Однак будуть працювати банки, аптеки, заправки, ветеринарні та усі продовольчі магазини.

Читайте також
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео) Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео)
Записатися на вакцинацію можна через сервіс "Helsi". Для цього треба мати підписану декларацію з сімейним лікарем.
Міфи про вакцину: де можна вакцинуватись від COVID у Львові (відео) Міфи про вакцину: де можна вакцинуватись від COVID у Львові (відео)
Погляди львів’ян стосовно вакцинації і досі розділяються. Деякі категорично проти, інші ж або вже встигли вакцинуватися, або чекають своєї черги.
Loading...
Load next