У Львові суд позбавив чоловіка прав, а після цього він сів за кермо

У Львові суд позбавив чоловіка прав, а після цього він сів за кермо
У чоловіка вилучили водійське посвідчення через нетверезе водіння. Коли суд закінчився, він знову поїхав на своєму авто.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Львова.

У Сихівському суді проходило засідання у справі за ст. 382 (Невиконання рішення суду) ККУ проти 22-річного керманича, який перебував за кермом у нетверезому стані. 

Коли суд закінчився, патрульний 3 батальйону, як свідок у справі, побачив через вікно, що чоловік знову поїхав на свому автомобілі Skoda Fabia. Невдовзі поліцейські зупинили водія.

На чоловіка винесли постанову за ч.4 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП. Штраф — 20 400 гривень.

Також патрульні написали рапорт про притягнення порушника до відповідальності за невиконання рішення суду.

Зокрема, у нього виявили 2 водійських посвідчення, які в базі даних зазначені, як загублені. Їх вилучили.

Усі матеріали передали слідчим.

Читайте також
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові У водія який спричинив ДТП у Львові, виявили у 13 разів перевищену норму алкоголю в крові
В п'ятницю ввечері на вулиці Вінниці, що у Шевченківському районі міста, п'яний водій спричинив ДТП. Зокрема поліцейські під час спілкування із водієм авто виявили у нього ознаки сильного алкогольного сп'яніння.
ДТП у Львові: на перехресті із непрацюючим світлофором зіткнулися кросовер та мотоцикл (відео) ДТП у Львові: на перехресті із непрацюючим світлофором зіткнулися кросовер та мотоцикл (відео)
На перехресті вулиць Кульпарківська – Антоновича сталася ДТП. Одного з водіїв ушпиталили.
Loading...
Load next