На Волині підліток на мотоциклі збив двох школярок

На Волині підліток на мотоциклі збив двох школярок

У селі Велимче на Волині 17-річний мотоцикліст збив двох школярок. Він був у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Автопригода трапилася на вулиці Центральна у селі Велимче. Відомо, що 17-річний житель Велимченської громади, керуючи мотоциклом Spark у стані сп’яніння, наїхав на двох пішохідок, 15 та 13 років, які рухалися дорогою у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП дівчата отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

У водія знайшли у крові 0,6 проміле алкоголю. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Наразі слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, У поліції розповіли про пошук зловмисника, який стріляв у Фаріон

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео) У Харкові хлопець стрибнув з кабіни канатної дороги та потрапив під авто (відео)
Із кабіни канатної дороги у Харкові вистрибнув 17-річний хлопець. Після падіння хлопця переїхав мікроавтобус.
Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео) Жахливі наслідки ДТП: що може трапитись якщо не користуватись паском безпеки (відео)
Патрульні за допомогою манекена показали, якими можуть бути наслідки ДТП для водія та пасажира, якщо вони не користуються пасками безпеки.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next