Розстріл поліцейських на Вінниччині: судитимуть військових, які допомагали втекти підозрюваним

Розстріл поліцейських на Вінниччині: судитимуть військових, які допомагали втекти підозрюваним

У Держбюро розслідувань завершили розслідування стосовно двох військових, які допомагали переховуватись підозрюваним у розстрілі поліцейських на Вінниччині.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

Обвинувальні акти щодо військових направлено до суду.

20 квітня 2024 року, після скоєння злочину підозрювані вирішили втекти за кордон та звернулись за допомогою до двох знайомих військовослужбовців. Один з них самовільно залишив військову частину в Одеській області.

Не зважаючи на те, що всій країні було відомо, що батько та син розшукуються за вбивство правоохоронця, фігуранти відгукнулись та вирішили допомогти втікачам. Зокрема, один з них передав авто для втечі за кордон, а інший – поїхав забрати закордонні паспорти та мобільний телефон, які надалі передав нападникам, - йдеться у повідомленні.

24 квітня 2024 року працівники ДБР затримали одного з військовослужбовців, який сприяв втечі підозрюваних та самовільно залишив військову частину.

Нагадаємо, У Києві викрили диверсантів, які підпалювали обладнання критичної інфраструктури та автомобілі військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото) Били руками й ногами: у ДБР повідомили про нові факти поліцейського свавілля (фото)
Одним із напрямів роботи ДБР є викриття та притягнення до відповідальності правоохоронців, які перевищують свої повноваження і знущаються з громадян. Серед останніх таких історій — перевищення повноважень працівниками поліції у Житомирській та Запорізькій областях, а також на Київщині.
Loading...
Load next