Сили оборони застосовують дієві способи протидії російським крилатим ракетам - ВМС

Сили оборони застосовують дієві способи протидії російським крилатим ракетам - ВМС

Збройні сили України застосовують дієві способи протидії крилатим ракетам, які Росія запускає з моря.

Про це сказав речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону «Єдині новини».

За період повномасштабного вторгнення Збройні сили вивчили цю зброю (крилаті ракети РФ - ред.) та застосовують успішні способи протидії. Наприклад, коли ворог використовує ракети як окремий вид озброєння, іноді показник їх збиття доходить до 100%. До того ж ті технічні характеристики, які ворог заявляв до початку застосування ракет, відрізняються від реальних характеристик, - сказав речник ВМС.

Плетенчук додав, що ситуація в акваторії незмінна вже протягом досить тривалого часу. На сьогодні в Азовському морі немає російських бойових кораблів, у Чорному морі перебуває один підводний човен, якй може нести до 4 крилатих ракет.

Нагадаємо, Фіцо запропонував Шмигалю «технічне рішення» щодо транзиту нафти російського «Лукойлу»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next