Садовий: Львів відмовляється від купівлі 100 автобусів МАЗ (Відео)

Садовий: Львів відмовляється від купівлі 100 автобусів МАЗ (Відео)
Місто планує оголосити новий тендер на постачання автобусів.

Про це 6 квітня повідомив міський голова Львова Андрій Садовий у Фейсбуці.

Перемагає білоруська компанія. Такий висновок експертів ЄІБ. Вони дали найкращу ціну. Чи ми будемо акцептувати цей тендер? Ні. Ми будемо оголошувати новий, маючи надію, що в новому тендері все-таки переможе українська компанія», – сказав він.

Також Андрій Садовий звернувся до Кабінету Міністрів з проханням ввести так звані захисні тарифи або мито на закупівлю громадського транспорту за кордоном, аби захистити українських виробників. 

Нагадаємо, що у Львові автобусні маршрути курсуватимуть частіше - № 20, 37, 47А.

 

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
З 18 грудня громадський транспорт знову курсуватиме вулицею Бандери З 18 грудня громадський транспорт знову курсуватиме вулицею Бандери
Стан виконання робіт оглянув міський голова Львова Андрій Садовий.
Львівщина ПЕРША в Україні: впроваджено безготівкову оплату Львівщина ПЕРША в Україні: впроваджено безготівкову оплату
Відтепер на усіх приміських та міжміських маршрутах діятиме безготівкова оплата. Посадовці зазначають, що Львівщина перша область в Україні, де це стало можливим
Loading...
Load next