У Львові тестували охочих на вірусний гепатит В і С

У Львові тестували охочих на вірусний гепатит В і С
Більше пів сотні людей у Львові пройшли обстеження на вірусний гепатит В і С

Невидима загроза для здоров’я, яка може не мати явних симптомів, проте знищує печінку. І мова про гепатит. Зокрема зараз на Львівщині більше виявляють вірусних гепатитів В і С. Відтак спеціалісти наголошують на профілактиці та вчасному виявленні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео) Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)
Підтримати українців до Львова приїхав американський психіатр Джефрі Роуз, який привіз з собою унікальну методику лікування психічних розладів.
У Львові прооперували дівчину з рецидивом пухлини головного мозку
В 11-річної Даринки через 4 роки після прооперованої пухлини головного мозку, діагностували її продовжений ріст у вигляді гравітаційного метастазу. Нейрохірурги міської дитячої лікарні на вул. Орлика її успішно прооперували.
У Львові пацієнту встановили найлегший у світі протез (відео) У Львові пацієнту встановили найлегший у світі протез (відео)
Його надрукований на 3D-принтері та встановили 33-річному Юрію Бахіру, який втратив руку внаслідок мінно-вибухової травми.
Loading...
Load next