У Львові відкрився центр «Монодоктор», де можна отримати широкий спектр медичних послуг (відео)

У Львові відкрився центр «Монодоктор», де можна отримати широкий спектр медичних послуг (відео)
У Львові офіційно відкрився новітній центр «Монодоктор». Його унікальність в тому, що в своїх стінах він об’єднав кілька медичних закладів для надання ширшого спектру послуг.

У Львові офіційно відкрився новітній центр «Монодоктор». Його унікальність в тому, що в своїх стінах він об’єднав кілька медичних закладів для надання ширшого спектру послуг.

По факту усі поліклінічні послуги, це як поліклініка для дорослих, це лабораторії тут на місці, діагностика, комп’ютерний томограф, рентгенівська система, УЗД – апарати тощо. Ви не знайдете з перелічених напрямків, який тут немає. А ми будемо рухаючись далі додавати нові послуги, - каже Вероніка Федишин, керівниця медичного центру «MonoDoctor».

Планується на майбутнє й відкриття пологового відділення. Зауважимо, що медцентр співпрацює зокрема з релокованими клініками, які перенесли свою діяльність  через активні бойові дії.



Все там залишилося, все працює ми не думаємо перевозити, якщо розбомблять, то розбомблять. Треба давати людям впевненість. Тут все по новому. Цей проєкт дав можливість повернути з-за кордону тих хто виїхав, виїхало небагато, це одиниці.  От як я казав, що Анастасія Ігорівна отримала у Канаду, а ми її перехопили й вона доїхала тільки до Іспанії, вона подивилася на це все й повернулася сюди, - розповідає Олег Комлик, директор релокованої компанії «Медсоюз» з м.Суми.
 

У медичному центрі представлені 24 амбулаторні напрями та працюють понад 120 спеціалістів. А загалом до процесу залучено понад 400 осіб.

Пацієнт приходить й він в опіці «MonoDoctor». Він не просто приходить в клініку № 1, 2, 3, що на різних поверхах, а він отримує комплексний продукт, де клініки об’єдналися заради спільної мети. Велика ініціатива наша «Марафон Здоров’я» це коли протягом місяця часу надаємо різні послуги безкоштовно це дасть можливість тим, хто потребує отримати послуги безкоштовно, прконсольтуватися, навіть профілактично прийти, бо завжди відкладаєш на цей час, - пояснює Вероніка Федишин, керівниця медичного центру «MonoDoctor».

Додамо, що подібний медичний центр на території Львівщини відкривається вперше.

Це місце притягання якісних кадрів. Й ми переможемо в цій війні, але для того, щоб ми були крутою державою ми маємо навчитися надавати якісні послуги і сфера медицини це одна з основних сфер, де ми маємо це робити, бо люди мають отримувати якість життя. І завдяки таким проєктам вертаються люди вертаються спеціалісти, які саме і є золотим фондом держави, - резюмував Максим Козицький, голова Львівської обласної військової адміністрації.
 

Для отримання послуг в межах Марафону Здоровʼя потрібний попередній запис. Триватиме він до 14-го жовтня. А розташований медичний центр на вулиці Залізнична, 7.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Однорічний мільйонер: син Козловського став власником медичного центру у Львові Однорічний мільйонер: син Козловського став власником медичного центру у Львові
Наймолодший син депутата Львівської обласної ради від партії "ЄС" Григорія Козловського, Ярема став власником приватного медичного центру на вул. Якова Рапопорта, 6 у Львові. Дитині лише через півтора тижня виповниться один рік.
У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік
Чоловік помер після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Смерть медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.
"Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео) "Ледь стояв на ногах": у Львові медик "швидкої" приїхав п'яним до хворої дитини (відео)
Внаслідок інциденту на місце події батьки дитини викликали патрульних. Після того, як правоохоронці підтвердили ознаки сп’яніння у лікаря - на чоловіка склали протокол, а згодом його відсторонили від роботи.
Loading...
Load next