На Тернопільщині поліція оголосила підозру чоловіку, який влаштував стрілянину

На Тернопільщині поліція оголосила підозру чоловіку, який влаштував стрілянину

Слідчі поліції Тернопільської області оголосили підозру чоловіку, який нещодавно у одному із сіл Збаразької громади влаштував стрілянину по людях і вбив двох осіб.

Про це повідомив департамент комунікації Нацполіції України.

Підозрюваному інкримінують умисне вбивство двох осіб (п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Йому загрожує довічне ув’язнення».

Як відомо, інцидент трапився у четвер в одному із сіл Збаразької громади Тернопільського району.

Чоловік, одягнутий у військову форму, влаштував стрілянину: двоє людей загинули, ще четверо отримали поранення. Двох потерпілих доправили до лікарні, ще двом особам медики надали допомогу на місці події, - заявили правоохоронці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП у Тернопільській області. З підозрюваним проводяться слідчі дії. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, На Тернопільщині чоловік стріляв у людей з автомата: є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Спільник Семенченка вийшов із СІЗО під заставку 5 млн грн
Євген Шевченко, підозрюваний у справі створення "приватної військової компанії" разом із депутатом Семеном Семенченком, вийшов із слідчого ізолятора під заставу в 5 мільйонів гривень.
Loading...
Load next