Медична місія: до Львова прибув ізраїльський хірург-офтальмолог

Медична місія: до Львова прибув ізраїльський хірург-офтальмолог
Під час п’ятиденного візиту до Львова ізраїльський хірург-офтальмолог проконсультував понад пів сотні пацієнтів з порушенням зору, а також виконав більше 10 операцій спільно з українськими лікарями

Йшов рятувати пораненого побратима, щоб евакуювати і сам ледь не загинув. 43-річний Сергій Козка, з Волині. В Березні на Бахмутському напрямку,чоловік зазнав важкого поранення: чимало осколкових пошкоджень, але серед найважчого втрата ноги та ока.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео) Руками робота: у Львові прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба (відео)
Львівські лікарі за допомогою робота Da Vinci прооперували дівчинку, якій 7 років докучала недитяча хвороба – каміння у сечовому міхурі.
Другий в УКРАЇНІ пацієнт із вживленим у кістку протезом: як проходить реабілітація? Другий в УКРАЇНІ пацієнт із вживленим у кістку протезом: як проходить реабілітація?
В Україні виконали другу операцію остеоінтеграційного протезування військовому парамедику, який втратив праву ногу на війні
Постраждала у свій день народження Постраждала у свій день народження
У Львові забирають сліди війни з обличчя 20-річної дівчини з Луганщини, якій російська ракета понівечила обличчя
Loading...
Load next