Суд визнав протиправним підсумковий протокол ОВК про підсумки виборів у Івано-Франківській області

Суд визнав протиправним підсумковий протокол ОВК про підсумки виборів у Івано-Франківській області
Олександр Шевченко, кандидат від партії "За майбутнє" заявив, що Івано-Франківський окружний адміністративний суд визнав протиправним протокол ОВК про підсумки довиборів у Івано-Франківській області.

Рішенням Івано-Франківського окружного адміністративного суду було визнано протиправним протокол ОВК про встановлення підсумків голосування на 87-му виборчому окрузі. Про це Шевченко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Фактично ОВК знівелювала частину голосів виборців на деяких дільницях і не включила їхні голоси до загального протоколу. Власне, саме ці дільниці ми відстояли в судах і щодо них є відповідні рішення Феміди", - йдеться у дописі.

Зокрема він зазначив, що тепер потрібно очікувати відповідь від ЦВК. Адже саме Центральна Виборча Комісія має право скасувати прокол, враховуючи рішення суду. 

Нагадаємо, що на проміжний виборах до Верховної Ради на Прикарпатті переміг Василь Вірастюк. Однак, Івано-Франківська обласна адміністрація вимагала провести перевибори, адже було багато порушень чинного законодавства України під час проведення виборів.

Читайте також
ЦВК чекає рішень суду щодо виборів у Івано-Франківській області ЦВК чекає рішень суду щодо виборів у Івано-Франківській області
Результати виборів на Прикарпатті можуть бути зовсім іншими. До ЦВК надійшли судові рішення щодо окружної виборчої комісії Івано-Франківської області.
Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду Перемога Вірастюка на виборах: ЦВК оскаржила рішення Верховного Суду
Центральна виборча комісія оскаржила рішення Верховного Суду щодо встановлення результатів виборів в одномандатному виборчому окрузі № 87 Івано-Франківської області. Оскільки Верховний Суд скасував протокол ЦВК про визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними
Це вже третя дільниця, де Василь Вірастюк програвав, однак і тут вибори визнали недійсними.
Loading...
Load next