Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними

Вже на третій дільниці у Івано-Франківській області, вибори визнали недійсними
Це вже третя дільниця, де Василь Вірастюк програвав, однак і тут вибори визнали недійсними.

А саме, на третій виборчій дільниці округу №87 в Івано-Франківській області, результати голосування на довиборах до Верховної Ради визнали недійсними. Про це повідомляють спостерігачі руху ЧЕСНО у соціальні мережі Facebook.

" Не вибори, а суцільний день бабака на Франківщині. Мало того, що вже 6-тий день не можуть порахувати голоси. Тепер на ще одній дільниці у с. Манява результати визнали недійсними ", - зазначається у дописі.

Зокрема, спостерігачі запевняють, що при перерахунку загубили ще 46 бюлетенів за Олександра Шевченка. Таким чином усього йому недорахували 309 голосів, а розрив між Василем Вірастюком зменшується.

" Усього Шевченку недорахували 116+100+47+46 = 309 голосів ", - йдеться у повідомленні.
 

Зазначимо, що розрив між Вірастюком та Шевченком зменшується. Наразі, станом на 14:00 суботи, за офіційними даними ЦВК, Василь Вірастюк все ж таки лідирує - за нього свої голоси віддало 14 638 осіб, а за Шевченка на 702 голоси менше.

3 квітня, станом на 14:00, підраховано 92,30% голосів. З результатом у 31,30% лідирує "слуга народу" Василь Вірастюк, на другому місці кандидат від "За майбутнє" Олександр Шевченко.

Нагадаємо, що проміжні вибори до Верховної Ради відбулися 28 березня, однак лише у двох областях України - Івано-Франківській та Донецькій.

Читайте також
На одній із дільниць у Івано-Франківській області, де перемагав Шевченко вкрали бюлетені
У Івано-Франківській області, під час перерахунку голосів виявили зникнення сотні бюлетенів. На одній із дільниць де лідирував кандидат від партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, вибори визнали недійсними.
Вірастюк перемагає Шевченка на виборах в Івано-Франківській області
Кандидати в депутати на проміжних виборах в Івано-Франківські області, Вірастюк та Шевченко сперечаються між собою хто ж таки з них виграв. Однак, наразі триває підрахунок голосів.
Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ Після виборів на Прикарпатті відкрили 17 кримінальних справ
Довибори до Верховної Ради в Івано-Франківській області завершилися кримінальними справами. Правоохоронці вже відкрили 17 проваджень.
Loading...
Load next