МЗС України викликало тимчасового повіреного Ірану через можливе постачання ракет РФ

МЗС України викликало тимчасового повіреного Ірану через можливе постачання ракет РФ

Міністерство закордонних справ у понеділок, 8 вересня, викликано тимчасового повіреного у справах Ірану в Україні Шахріяра Амузегара. Його попередили про наслідки у разі підтвердження інформації про передачу Росії балістичних ракет.

Про це повідомляє пресслужба МЗС України.

Як зазначається, МЗС України висловило Амузегару глибоке занепокоєння української сторони у зв’язку із повідомленнями щодо можливого постачання Іраном балістичних ракет Росії.

Іранському дипломату було передано відповідний коментар МЗС України від 7 вересня та у жорсткій формі висловлено попередження про те, що підтвердження факту постачання Іраном балістичного озброєння державі-агресору матиме руйнівні та непоправні наслідки для українсько-іранських двосторонніх відносин, - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, На Сумщині оголошено обов'язкову евакуацію з трьох населених пунктів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС
Російська Федерація незаконно утримує 9 громадянських журналістів з окупованого Криму у своїх тюрмах, ще один перебуває під домашнім арештом. Цим самим Росія знищила незалежну журналістику на окупованому Кримському півострові.
Loading...
Load next