Мінсоцполітики розповіло про кількість зниклих безвісти українців

Мінсоцполітики розповіло про кількість зниклих безвісти українців

Міністерство соціальної політики оприлюднило статистику МВС щодо зниклих безвісти українців, яка ймовірно у своїй більшості охоплює загиблих та полонених військовослужбовців.

Про це повідомила пресслужба міністерства.

За даними Міністерства внутрішніх справ України, на сьогодні у нашій державі:

  • 55 829 тисяч людей зникли безвісти,
  • 46 285 тисяч – розшукуються
  • щодо близько 7 тисяч інформація встановлена
  • задокументовані 1767 фактів зникнення дітей.

Міністерство соціальної політики пропонує 12 першочергових соціальних послуг та програм підтримки для родин, які очікують рідну людину з полону або ж чиї рідні вважаються зниклими безвісти.

Зазначається, що всі ці послуги призначені для того, щоб допомогти людині, звільненій з полону, членам її родини та членам родин військовополонених отримати професійну соціальну підтримку. Для кожного звільненого з полону визначається кейс-менеджер, який допомагає в організації соціальних послуг та інших допомог.

Соціальні послуги та допомоги доступні і можуть бути активовані на будь-якому етапі: членами родини під час очікування, а також людиною після звільнення, під час реабілітації та за місцем проживання. Членам родин таких громадян послуги надаються під час перебування їхніх рідних у полоні та після звільнення їхніх рідних.

Як відомо, військовослужбовці, яких немає змоги евакуювати з поля бою чи із зайнятих ворогом територій, заносяться до категорії зниклих безвісти.

Нагадаємо, Маємо готуватися, що світла може не бути взагалі: Федоров про зиму в Запорізькій області

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next