Українські дипломати працюють над поверненням 27 дітей з Австрії через негоду

Українські дипломати працюють над поверненням 27 дітей з Австрії через негоду

Посольства України в Австрії та Угорщині в координації між собою опрацьовують варіанти повернення 27 дітей з Австрії у зв’язку з негодою.

Про це йдеться у коментарі консульської представниці Вікторії Ші. 

Ситуація перебуває на контролі посольства України в Австрії. Консули підтримують контакт із двома супроводжуючими особами, керівниками групи 27 дітей. Українські дипломати також забезпечили харчування для дітей і їхнє розселення в готель. Посольства України в Австрії та Угорщині в координації між собою опрацьовують варіанти повернення дітей в Україну, - зазначається у коментарі. 

У МЗС додали, що пишаються нашими переможцями всеукраїнських і міжнародних олімпіад з фізики, астрономії та хімії і докладуть усіх зусиль, щоб попри негоду вони змогли безпечно повернутися з Австрії до України.

Нагадаємо, Помер на місці: У Росії проломили череп пропагандисту Олександру Коробову

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото) Загинула 6-річна дитина: в Австрії сім'я українців потрапила у смертельну ДТП (фото)
Автомобіль з українцями на італійських номерах зламався близько 5:15 ранку і зупинився в третій смузі руху. Однак, громадянин Австрії не встиг вчасно загальмувати та спричинив смертельну ДТП в якій загинула 6-річна дитина.
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині  (відео) Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині (відео)
Окупанти просять місцевих жителів бути готовими до можливої евакуації через підтоплення в результаті сильних дощів.
Loading...
Load next